کمپرس سنج موتور چیست؟
کمپرس سنج موتور یکی از ابزاری است که می توان برای سنجش عملکرد موتور خودرو از آن استفاده کرد. این وسیله کاملا حرفه ای است و می توان به وسیله آن موارد مختلفی مانند وضعیت رینگ ها، آب بندی سیلندر ها، وضعیت نصب واشر سر سیلندر و ... را بررسی کرد و از احتراق جلوگیری کرد.
کمپرس سنج موتور چیست؟
کمپرس سنج موتور یکی از ابزاری است که می توان برای سنجش عملکرد موتور خودرو از آن استفاده کرد. این وسیله کاملا حرفه ای است و می توان به وسیله آن موارد مختلفی مانند وضعیت رینگ ها، آب بندی سیلندر ها، وضعیت نصب واشر سر سیلندر و ... را بررسی کرد و از احتراق جلوگیری کرد. با استفاده از این وسیله می توان تا حد زیادی هزینه های خودرو را کاهش داد و از سلامت خودرو مطمئن بود.
یکی از مهم ترین مزایای کمپرس سنج موتور، پیشگیری از مشکلات و رفع آن قبل از بروز مشکل می باشد. در واقع شما می توانید به سرعت مشکلات موتور خودرو را تشخیص دهید و قبل از اینکه مشکل جدی برای خودرو به وجود آید آن را برطرف کنید.
نحوه ی کار با کمپرس سنج موتور
برای آشنایی با نحوه ی کار و یادگیری آن باید به موارد زیر دقت کنید.
- در ابتدا باید بدانید اگر می خواهید از کمپرس سنج موتور استفاده کنید باید آن را به جای شمع به وسیله ی اتصالات لازم، به روی سیلندر وصل کنید.
- باید دقت کنید که موتور خاموش باشد و شما دریچه ی هوا و گاز را باز کنید. پس از آن باید یکی از شمع ها را باز کنید تا کمپرس سنج را به جای آن قرار دهید. دقت کنید که اتصالات به صورت صحیح کار گذاشته شده باشند و نشتی در آن وجود نداشته باشد.
- برای شروع کار با کمپرس سنج موتور باید چند ثانیه استارت بزنید تا هوای فشرده شده به گیج فرستاده شود. شما می توانید عدد کمپرس سنج را یادداشت کنید و بعد از آن با فشردن شاسی، عقربه ی اندازه گیری را آزاد کنید تا بتوانید دوباره از آن استفاده کنید.
- باید عملیات بالا را برای تک تک سیلندر ها انجام دهید و عدد مربوط به هر کدام را نیز یادداشت کنید.
- بعد از اندازه گیری تمام سیلندر ها شما باید این اعداد را ارزیابی کنید. به طور کلی می توان بیان کرد تفاوت فشار تمام سیلندر ها با یکدیگر نباید بیشتر از 10 درصد باشد.
- اگر فشار دو سیلندر کنار هم کم باشد، این مورد می تواند نشانه ای از نصب نامناسب واشر و یا پایین بودن کیفیت آن باشد.
- اگر مشاهده کردید که تنها یکی از سیلندر ها فشار کم دارد، می توانید متوجه شوید که رینگ و سیلندر مورد نظر دچار فرسودگی شده است و یا اینکه این فرسودگی ممکن است از سوپاپ ورود و خروج یا پیستون باشد.
((جهت مشاوره و خرید انواع ابزارتخصصی ترکمتر،بکس بادی،پولی کش،مولتی پلیر،جک،آچار بکس ، گریس پمپ بادی ، بالانسر، پرس هیدرولیک و...با کارشناسان فنی آچارکالا در تماس باشید : 02166348970))